Термомодернізація дошкільних закладів Білої Церкви

 

ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ

 

Статус: Завершено

Цільовий регіон: Біла Церква

Період реалізації:
червень – серпень 2017

 

ПАРТНЕРИ

1. Турецька агенція з міжнародної співпраці (ТІКА)
2. Посольство Туреччини в Україні
3. Білоцерківська міська рада

 

Контакти

Iгор Комендо

Менеджер проекту, співзасновник
e-mail: i.komendo@golocal-ukraine.com

GoLOCAL залучила донорські кошти Турецької агенції з міжнародної співпраці (ТІКА) для термомодернізації дитсадка №32 у м. Біла Церква. Як результат, у дошкільному закладі встановлено 42 енергозберігаючих вікна, які не пропускають холодне повітря і підтримують сприятливий клімат у його приміщеннях. У садочку також замінено чотири вітражі, загальною площею 300 кв. м., через які коридори охолоджувалися до критичної позначки +5 градусів взимку, що суперечить будь-якими адекватним нормам. Тож тепер в усіх приміщення закладу зберігається саме та температура, яка відповідає санітарним нормам та сприяє покращенню виховного процесу.

 

Проект впроваджено Турецькою агенцією з міжнародної співпраці (ТІКА) та Посольством Туреччини в Україні за участю Відділу енергоменеджменту, Управління капітального будівництва та Управління освіти Білоцерківської міської ради.

 

Турецька агенція з міжнародної співпраці є фінансовим донором України вже 25 років. Підтримка та розвиток енергоефективних технологій – це один з пріоритетних напрямків ТІКА. Адже Туреччина сьогодні входить в топ країн-лідерів з енергоефективності, будуючи енергоефективні житлові комплекси, спортивні стадіони, заклади освітнього і соціального спрямування за європейськими стандартами вже досить довгий час.

Партнери