Тренінг з підвищення ефективності публічних закупівель

 

Основна інформація

 

Статус: Завершено

 

Цільовий регіон: Україна

 

Період реалізації:

листопад 2019

 

Партнери

 

1. GIZ Ukraine

2. ГО “Жива планета”

 

Контакти

Анастасія КЛІМІНА

Менеджер проекту
e-mail: a.klimina@golocal-ukraine.com

Експерти ГО «GoLOCAL» та ГО «Жива планета» за підтримки проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», що впроваджується GIZ Ukraine за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) провели тренінг з підвищення ефективності публічних закупівель.

Тема тренінгу – зелені публічні закупівлі.

Мета тренінгу – розповісти про безпосередній зв‘язок сталого споживання та публічних закупівель, а також про нову редакцію ЗУ «Про публічні закупівлі» і як за рахунок закону можна розширити можливості замовника і отримати більш якісні, доступні та ефективні товари/послуги.

Друга частина присвячена основним критеріям (екологічності, енергоефективності, безпеки тощо) товарів/послуг, застосуванню нецінових критеріїв та вартості життєвого циклу цих самих товарів або послуг.

Наостанок наші експерти залишили практичну частину, де разом із учасниками вони розробляли технічні специфікації із застосуванням такого багатокритеріального підходу.

Проект «Енергоефективність у громадах ІІ» реалізується в Україні компанією «Німецьке товариство міжнародного співробітництва» GIZ Ukraine за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Партнери