Разом із партнерами команда GoLocal пройшла відбір до інкубаційної програми EU Association Lab

Пишаємося новим досягненням! GoLocal стала частиною команди, яка пройшла відбір до інкубаційної програми EU Association Lab. Це програма, створена спільно з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Вона є складовим компонентом проекту «Консультаційний фонд підтримки асоціації Україна-ЄС», який фінансується Федеральним Урядом Німеччини і передбачає підтримку реалізації ідей, спрямованих на виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Минулої п’ятниці, під час півфінального відбіркового інтенсиву, наша команда, до складу якої увійшли представники GoLocal, Мінекономрозвитку, Мінприроди, ДП ProZorro, Команди підтримки реформ Мінекономрозвитку, ВГО «Жива планета» та Центру екологічної стандартизації, презентувала журі проект «Нецінові критерії в публічних закупівлях» і отримала 100% підтримку відбіркової комісії.

Всього за участь в інкубаційній програмі змагалося 15 команд. Разом з нашим проектом до фіналу вийшло ще 5:

  • Мобільний додаток “Я – Inspector”
  • Механізм перевірки кінцевих бенефіціарних власників (КБВ)
  • Розробка методології бенчмаркінгу операторів системи розподілу електроенергії (DSO)
  • Мобільний додаток для споживачів фінансових послуг, що допоможе їм у вирішенні спорів у разі порушення їх прав. Єдиний інтернет-портал для споживачів фінансових послуг
  • Дизайн прототипу та дорожньої карти створення електронного ресурсу культурної спадщини та переміщених культурних цінностей.

 

Протягом наступних шести місяців наша команда працюватиме над новими підходами для реалізації проекту «Нецінові критерії в публічних закупівлях». В рамках інкубатору EU Lab буде надаватись методична та технічна підтримка, адаптована до потреб нашого проекту, а також першочергове обладнання для перетворення ідеї в пілотний продукт. Зазначимо, що це вже не перший наш проект, присвячений проблемі сталих публічних закупівель. У 2017 році GoLocal розпочала роботу над освітньою ініціативою «Зелені публічні закупівлі: передача досвіду зі Словаччини до України», яка була успішно реалізована у Київському регіоні.