Команда

Наша команда — це висококваліфіковані професіонали. Ми різні, але саме в різноманітті поглядів, ідей та досвіду і полягає наша сила.

Ігор Комендо

Директор

Ігор Комендо Директор Понад 10 років досвіду в галузі державної політики, управління проектами, регіонального та муніципального розвитку. Експерт UNDP з енергоефективності. Залучив понад 1 млн. євро на реалізацію міжнародних проектів USAID, SlovakAid, GIZ, NEFCO. Ключові компетенції: • Розвиток інновацій • Енергоефективність

Юлія Лідіч

Заступниця Директора з операційних питань

Юлія Лідіч Заступниця Директора з операційних питань За понад 7 років кар'єрного шляху здобула досвід у керуванні проєктами у сферах некомерційної, освітньої та маркетингової діяльності. Експертиза охоплює управління як локальними, так і міжнародними ініціативами, а також бізнес-освіту. Має 4-річний досвід здійснення підприємницької діяльності. Ключові компетенції: • Розвиток бізнесу • Стратегічне планування та аналіз • Планування та управління проєктами • Брендинг та маркетинг

Cергій Горькавий

Проєктний менеджер

Cергій Горькавий Проєктний менеджер Понад 13 років досвіду в секторі державного управління, управління проектами. Має експертизу у сфері міжнародних відносин, правової політики, операційного планування та європейської інтеграції. Ph.D. з міжнародного права. Ключові компетенції: • Розробка/написання проєктів • Координація та управління проектами за участі міжнародних партнерів

Федір Волошин

Перекладач. Проєктний асистент

Федір Волошин Перекладач. Проєктний асистент 12 років досвіду у галузях викладання та перекладу, в тому числі синхронного та послідовного. Вільно володіє іспанською та англійською мовами. Досвід адміністративного та мовного супроводу міжнародних грантових проєктів. Ключові компетенції: • Викладання мов • Усний та письмовий переклад • Мовний супровід міжнародних проєктів • Адміністративний супровід проєктів

Ірина Попова

Юристка

Ірина Попова Юристка Понад 15 років досвіду в сфері юридичного супроводу та правової підтримки бізнесу. Компетенції: • Знання в галузях цивільного, господарського, корпоративного права • Правова підтримка діяльності громадської організації

Наші експерти

Лідія Пащук

Лідія Пащук Кандидат економічних наук, практикуючий бізнес-консультант, консультант проектів ООН та канадського проекту ПРОМІС. Має понад 10 років досвіду роботи у Світовому банку.

Зузана Єзерська

Зузана Єзерська Виконавчий директор Slovak Centre for Communication and Development (SCCD); експерт у сфері міжсекторальних проектів з акцентом на розвиток освіти та культури.

Сергій Комберянов

Сергій Комберянов Президент Лін Інститут України, експерт з впровадження принципів ощадливого виробництва та налагодження процесів щоденного менеджменту.

Олена Добророднєва

Олена Добророднєва Консультант і бізнес-тренер з понад 10-річним досвідом. Залучений викладач Міжнародного Інституту Менеджменту (МІМ), сертифікований тренер ТАСК International / TMI.

Віталій Горовий

Віталій Горовий Керуючий партнер Insoft Partners; експерт з діджиталізації бізнесу, розробки інноваційних програмних рішень «під ключ» для оптимізації виробничих та операційних бізнес-процесів.

Світлана Берзіна

Світлана Берзіна Президент ВГО «Жива планета», міжнародний аудитор систем екологічно управління. Активний громадський діяч та координатор проектів та програм екологічного спрямування.

Кирило Томляк

Кирило Томляк Експерт у сферах відновлюваної та традиційної енергетики, енергоефективності та скорочення викидів парникових газів. Має досвід роботи в муніципальних енергоефективних проектах.

Галина Бузан

Галина Бузан Експерт зі стандартизації в сфері охорони довкілля, оцінювання впливу на довкілля, оцінювання ефективності екологічного управління життєвого циклу продукції.

Тарас Шимко

Тарас Шимко Керівник проекту GPAinUA, експерт у сфері публічних закупівель на зовнішніх ринках країн, що є сторонами Угоди GPA WTO.

Світлана Пермінова

Світлана Пермінова Директор Центру екологічної сертифікації та маркування ВГО «Жива планета». Залучений експерт проектів Transparency International Ukraine, GIZ, UNDP, МФ «Відродження».

Alain Heureux

Alain Heureux Бельгійський бізнес-тренер, експерт з інновацій та створення креативних екосистем. Засновник інкубатора The Egg та європейської мережі Creative Ring.

Kari Mikkelä

Kari Mikkelä Виконавчий продюсер Urban Mill, керівник дизайнерського бюро Tomi Järvelin Design Oy. 18-річний досвід роботи тренером у сферах розвитку інноваційних систем управління.

Ewa Voelkel-Krokowicz

Ewa Voelkel-Krokowicz СЕО в Concordia Design (Польща) - одному з найуспішніших центрів дизайну, креативності та бізнесу в Європі. Експерт зі створення та розвитку екосистеми для креативного підприємництва.

Ralf Fleuren

Ralf Fleuren Голландський креативний підприємець, засновник спільноти “Founded by All”, маркетолог та тренер компанії Bliqsem. Бізнес-консультант з питань маркетингу, зв'язку та інновацій.

Тетяна Стаховська

Тетяна Стаховська Директор креативного агентства Creapro, експерт в сфері креативних індустрій та креативної економіки, організатор щорічної креативної конференції Creascope.