2020: Досягнення GoLOCAL

Незважаючи на те, що 2020 рік був непростим для всіх, він став для GoLOCAL роком нових горизонтів та перемог!

За цей рік ми зросли у два рази. А ще значно розширили базу донорів та партнерів і залучили грантове фінансування на суму більше 1 300 000 доларів США від USAID, GIZ, Luminate, Європейської комісії, Посольства США, Українського культурного фонду. І все це незважаючи на перешкоди, пов’язані з пандемією!

У 2020 році ми запустили проект міжнародного масштабу European Design Upgrade для дизайнерів та інноваторів у партнерстві з Бельгією та Фінляндією. А також реалізували не менш цікаві проєкти у регіонах. Серед них:

  1. Підтримка Луганського державного медичного університету (2019-2020) – за підтримки Посольства США
  2. Проєкт «Формування кращих практик розвитку індустріальних парків та промислової нерухомості на Сході України» (2020-2021) – за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»
  3. Розробка техніко-економічного обґрунтування, бізнес-плану та фінансової моделі ІТ-освітньої та платформи на базі університету ім. Даля в Сєвєродонецьку – за замовленням Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»

А ще цьогоріч GoLOCAL отримала новий статус — американський ED Certificate. Він підтверджує, що наша організація є надійним партнером і пройшла перевірку на відповідність вимогам до благодійних організацій, прийнятим у США.

Ми вдячні всім нашим донорам та партнерам за довіру та підтримку. Дякуємо вам за ваше бажання змінювати Україну на краще та впевнені що разом ми зможемо зробити ще більше.

У 2021 році ми не плануємо зупинятися на досягнутому і готуємо для вас чимало цікавого і корисного! Слідкуйте за нашими новинами!